Lenovo 5WS0A14073 garantijos ir priežiūros pratęsimas

Gamintojas: Lenovo

Modelis: 5WS0A14073

EAN: 0652977186128

Lenovo 2Y Depot yra aukščiausios kokybės priežiūros ir garantijos pratęsimas, skirtas Lenovo gaminiams. Ši paslauga apima galimybę pateikti reikalingą priežiūrą nešiojamam kompiuteriui Lenovo aptarnavimo centrų depone.

Lenovo 2Y Depot paslauga užtikrina profesionalią priežiūrą ir garantijos pratęsimą jūsų Lenovo produktui. Naudojant šią paslaugą, jums bus pateikiamos aukščiausios kokybės aptarnavimo paslaugos, kurioms įtraukiamos dalys ir 24x7 prieinamas telefoninis palaikymas.

Gaminio tipas, kurį apima Lenovo 2Y Depot paslauga, yra naujovinimas. Tai reiškia, kad paslauga gali būti taikoma naujiesiems Lenovo gaminio modeliams.

Taip pat verta paminėti, kad ši paslauga yra Premium Support tipo. Tai reiškia, kad jūs gausite itin aukštos kokybės aptarnavimą ir profesionalią pagalbą iš Lenovo ekspertų.

Lenovo 2Y Depot suteikia dvi metų prailginimą garantijos laikotarpiui. Tai užtikrins jums ramybę žinant, jog jūsų Lenovo produktas bus apsaugotas nuo įvairių gedimų ir problemų.

Ši paslauga yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori būti tikri, kad gaus aukščiausios kokybės aptarnavimą ir garantijos pratęsimą savo Lenovo produktui. Lenovo 2Y Depot yra patikimas ir patogus sprendimas, užtikrinantis jūsų gamintojo garantijos galiojimą ir tinkamą jūsų produktų priežiūrą.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Telefono palaikymas
Tarnybos laikas (valandos x dienos) 24x7
Paslaugos įtraukiamos Dalys
Paslaugos tipas Premium Support
Tipas Carry-in
Gaminio tipas Naujovinimas
Metų skaičius 2 metai