Lenovo 5 Year Onsite Support (Add-On)

Gamintojas: Lenovo

Modelis: 5WS0A23078

EAN: 4053162396258

Lenovo 5 metų garantinis aptarnavimas vietoje yra tobula papildymas jūsų ThinkPad T431s nešiojamajam kompiuteriui, siūlantis išplėstą garantijos ir pagalbos palaikymo pratęsimą iki penkerių metų. Paslauga užtikrina jūsų nešiojamojo kompiuterio aptarnavimą tiesiai jūsų biure ar namuose, o visi reikalingi remonto darbai atliekami patyrusių Lenovo technikų.

Ši paslauga suteikia jums galimybę ramiai miegoti, žinodami, kad Lenovo klientų aptarnavimo komanda yra pasiruošusi atsakyti į visas jūsų klausimus ir suteikti techninę pagalbą, kurios reikia. Šios paslaugos vietoje ypatybė signifikantiškai sumažina remonto laiką, mažindama bet kokius pertraukimus jūsų darbo procesuose.

Ši Lenovo palaikymo paslauga apima detales ir darbo jėgą jūsų ThinkPad T431s kompiuteriui, o palaikymo komanda yra tiesiog telefoninis skambutis tokiu atveju, kai reikia pagalbos ar susirūpinimo. Paslauga taip pat apima vietinį palaikymą, užtikrinantį greitą remontą, kad jūsų įrenginys nebutų laikinai sugedęs.

Lenovo 5 metų garantinis aptarnavimas vietoje yra suderinamas ir sukurtas tam, kad palaikytų jūsų ThinkPad T431s nešiojamąjį kompiuterį, suteikiant jums nepakeičiamą garantijos ir palaikymo paslaugą. Patobulinkite savo nešiojamojo kompiuterio garantiją šia puikiąją vietoje teikiamą palaikymo paslauga iš Lenovo.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €306.48 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
macle-shop.de

macle-shop.de

LENOVO EPAC 3Y BRING-IN TO 5Y VOS €306.48

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinamumas ThinkPad T431s
Palaikymas vietoje
Paslaugos įtraukiamos Dalys
Paslaugos tipas Pagalba naudojimo vietoje
Tipas Svetainėje
Gaminio tipas Naujovinimas
Metų skaičius 5 metai