Lenovo 3Y Accidental Damage Protection

Gamintojas: Lenovo

Modelis: 5PS0A23193

EAN: 4053162364936

Lenovo 3Y Accidental Damage Protection yra išsami garantija ir priežiūros pratęsimas, sukurtas suteikti papildomo tikrumo Jūsų Lenovo produktams. Ši papildoma paslauga yra skirta specifiškai ThinkPad T431s (20AC) modeliui ir šiame su papildytos apsaugos planu gausite atsparumo dalių ir darbo sutartį trijų metų laikotarpiui.

Pasitikėdami Lenovo atsitiktinės žalos apsauga Jums nebereikės rūpintis staigiais atsitiktiniais pažeidimais, tokiais kaip nušlėgimai, išsiliejimai ar elektros pertekliai, nes visi jie bus sutvarkyti be papildomų išlaidų. Ši paslauga apima atliekamus darbus vietoje, todėl kvalifikuoti technikai bus išsiųsti į Jūsų vietą ir atliks patogius remonto darbus.

Dėl šio apsaugos plano suderinamumo su ThinkPad T431s (20AC) modeliu Jūs gausite tinkamą lygmenį palaikymo, pritaikytą Jūsų įrenginiui. Nepriklausomai nuo to, ar tai būtų aparatūros gedimas, ar atsitiktinė žala, Lenovo 3Y Accidental Damage Protection apima įvairius scenarijus, leidžiančius Jums naudotis savo įrenginiu be jokių rūpesčių.

Šis garantijos pratęsimas priklauso nuo Warranty & Support Extensions kategorijos ir siūlo papildomą apsaugos lygį, kuris viršija gamintojo numatytąją garantiją. Pasirenkant Lenovo 3Y Accidental Damage Protection, Jūs investuojate į savo Lenovo produkto ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Turėkite omenyje, kad šis garantijos pratęsimas yra taikomas tik Lenovo 3Y Accidental Damage Protection produktui, su galiojimo laikotarpiu, trunkančiu tris metus. Išsamesnę informaciją apie sąlygas ir apsaugos aprėptį galite rasti oficialioje Lenovo teikiama dokumentacija.

Atnaujinkite savo Lenovo patirtį su Lenovo 3Y Accidental Damage Protection ir užtikrinkite, kad Jūsų brangus įrenginys gaus būtinąją paramą ir apsaugą, kokią jis nusipelno.


5 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €98.97 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.pc21.fr

www.pc21.fr

LENOVO ACCIDENTAL DAMAGE PROTECTION €98.97
macle-shop.de

macle-shop.de

LENOVO ePAC 3JAHRE ADP COVER FOR DAMAGE CAUSED BY ACCIDENT €100.96
tietokonekauppa.fi

tietokonekauppa.fi

LENOVO EPAC 3YR ADP, T440P/T540P €107.30
www.ox.ee

www.ox.ee

LENOVO ThinkPlus ePac 3YR ADP €108.00
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

Lenovo 3Y Accidental Damage Protection €120.90

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Suderinamumas ThinkPad T431s (20AC)
Palaikymas vietoje
Paslaugos įtraukiamos Dalys ir darbas
Paslaugos tipas Accidental Damage Protection
Gaminio tipas „Addon“
Metų skaičius 3 metai