Lenovo 2 Year Onsite Support (Add-On)

Gamintojas: Lenovo

Modelis: 5WS0A23747

EAN: 4053162364943

Lenovo 2 metų palaikymas vietoje (papildymas) - tai nepakeičiama prekė kiekvienam, kuris nori užtikrinti, kad jų Lenovo įrenginiai visada veiktų geriausiai. Šis papildymas suteikia prieigą prie aukštos kokybės palaikymo vietoje, kuris galioja visą du metų laikotarpį, užtikrinantys jūsų ramybę žinant, kad visi susidariusios problemos bus greitai ir efektyviai išspręstos.

Ši prekė yra skirta tiems klientams, kurie reikalauja palaikymo savo Lenovo įrenginiams. Šis palaikymas viešbučio tipo paslauga, kuri užtikrina, kad bet kokios problemos, su kuriomis susiduriate, būtų greitai išspręstos išmokusių ir sertifikuotų technikų. Paslauga apima dalis ir darbo jėgą, užtikrinantį, kad jūsų įrenginys būtų suremontuotas arba pakeistas pagal poreikį.

Šis papildymas yra aprūpintas viena licencija, leidžiančia apdrausti vieną įrenginį visą du metų laikotarpį. Ši paslauga yra prieinama plačiam Lenovo įrenginių asortimentui, todėl tai yra ideali investicija tiems, kurie pasitiki Lenovo produktais, naudodami savų darbui.

Šios prekės paslaugos tipas yra palaikymas vietoje ir laikomas pakoregavimo produkto, skirtu padidinti gamintojo garantiją dar dviem metams. Ši prekė yra dalis Garantijos ir priežiūros pratęsimų kategorijos ir yra specifiškai skirta suteikti klientams taikstymo jausmą, kurį suteikia aukštos kokybės palaikymas vietoje jų įrenginiams.

Galiausiai, Lenovo 2 metų palaikymas vietoje (papildymas) yra puiki investicija tiems, kurie nori užtikrinti, kad jų Lenovo įrenginiai visada veiktų geriausiai. Tai yra ekonomiškas būdas pratęsti savo įrenginio garantiją ir suteikti jums prieigą prie išskirtinio palaikymo vietoje visą du metų laikotarpį. Su šiuo papildymu jūs galite būti tikri, kad bet kokios susidariusios problemos bus greitai ir efektyviai išspręstos, leidžiant jums vėl grįžti į darbą be delsimo.


6 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €61.30 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
macle-shop.de

macle-shop.de

EPAC 2 YRS ONSITE NBD 2 Year Onsite Support (Add-On) €61.30
macle-shop.de

macle-shop.de

EPAC 2 YRS ONSITE NBD 2 Year Onsite Support (Add-On) €66.10
www.01.ee

www.01.ee

Lenovo 5WS0A23747, On-site €66.50
www.ox.ee

www.ox.ee

Lenovo 5WS0A23747, On-site €69.00
www.proline.lv

www.proline.lv

Lenovo 5WS0A23747 €87.00
mts.ee

mts.ee

Lenovo 2 Year Onsite Support (Add-On) €98.53
tietokonekauppa.fi

tietokonekauppa.fi

LENOVO 2YR Onsite Next Business Day €102.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Palaikymas vietoje
Paslaugos įtraukiamos Dalys
Paslaugos tipas Pagalba naudojimo vietoje
Tipas Svetainėje
Gaminio tipas Naujovinimas
Licencijos kiekis 1 licenc.
Metų skaičius 2 metai