HP 3 year Pickup and Return Notebook Hardware Support

Gamintojas: HP

Modelis: UQ990E

EAN: 4053162122758

HP 3 metų „Pirkite ir grąžinkite“ užtikrina patikimą ir efektyvią sprendimą visiems jūsų nešiojamųjų kompiuterių aparatūros problemoms. Naudojantis šia garantija ir pagalbos pratęsimu, galite jausti ramybę žinodami, kad jūsų įrenginys yra apsaugotas 3 metus.

36 mėnesių garantijos laikotarpis yra idealus vartotojams, norintiems pratęsti garantijos laikotarpį. Šis pagalbos pratęsimas skirtas verslo ir įmonių lygio HP vartotojams. Jis apima įprastus darbo dienas ir 9 valandų paslaugos teikimo laikotarpius, kur klientai gali naudotis savo įrenginio pasiėmimo ir grąžinimo paslaugomis specialiam aptarnavimui.

Garantijos apsauga yra taikoma įrenginiams, kurie yra garantijos laikotarpyje, užtikrinant, kad gausite reikiamą paramą, jei atsiras aparatūros gedimų. Be to, šis HP pagalbos pratęsimas apima logistikos parinktis, leidžiančias klientams pasirinkti kurjerio pasiėmimo ir grąžinimo paslaugas, taip užtikrinant patogų naudojimąsi.

HP 3 metų „Pirkite ir grąžinkite“ nešiojamųjų kompiuterių aparatūros pagalbos pratęsimas taip pat turi atsakymo laiką nuo 3 iki 7 darbo dienų ir aptarnavimo būdą depo remonto būdu. Jis neatima išorinių monitorių ir jo rūšis yra elektroninė.

Bendrai, šis HP 3 metų „Pirkite ir grąžinkite“ nešiojamųjų kompiuterių aparatūros pagalbos pratęsimas yra būtinas vartotojams, norintiems išlaikyti savo įrenginį geriausioje būklėje. Pratęsta garantija, logistikos parinktys ir efektyvus remonto reakcijos laikas suteikia patogias pagalbos paslaugas, apsaugančias jūsų įrenginį papildomai.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €96.15 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
macle-shop.de

macle-shop.de

EPACK 3YR PICKUP RETRN NOTEBOO HP 3 Jahre Abhol- und Lieferservice (nur HP Notebook) €96.15

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
„HP“ segmentas Verslui, „Enterprise“
Metų skaičius 3 metai
Tiekėjo informacija
Logistics options Courier pick up and return
Warranty type S
Coverage period 36 mėnesis(iai)
Care Pack type Electronic
Additional information Excludes external monitor
Service method Depot repair
Response time Repaired within 3-7 business days
Duration 3 years
Warranty coverage In warranty
Place of service Offsite
Support type Pickup and return
Išsami veikimo zonos informacija Standard workdays - 9 hours