Philips Satinelle Essential Su optine šviesa kojoms, kompaktiškas laidinis epiliatorius

Gamintojas: Philips

Modelis: BRE275/00

EAN: 8710103882411

Philips Satinelle Essential BRE275/00 epiliatorius yra puikus produktas, skirtas norintiems greito ir efektyvaus plaukų šalinimo sprendimo. Šis epiliatorius yra specialiai sukurtas ir pagamintas Philips, gerai žinomo ir patikimo prekės ženklo, kuris siūlo aukščiausios kokybės asmens higienos produktus.

Šio epiliatoriaus ergonominis rankenėlė lengvai sukimba rankoj, o plaunama galvutė ir funkcija garantuoja patogumą ir lengvą priežiūrą. Produktas yra dailios violetinės spalvos ir turi patogų foninį apšvietimą, kuris suteikia papildomą komfortą prieš naudojant.

Epiliatorius turi 2 greičius ir masažo funkciją, o tai suteikia dar daugiau patogumo ir malonumo naudojimo procese. Šią priemonę galima naudoti kojoms, pazastynei ir bikini zonai, tačiau ji nėra skirta naudoti ant veido.

AC įėjimo įtampa yra 15 V, o adapterio išėjimo įtampa taip pat yra 15 V, o tai užtikrina stabilų srovės tiekimą intensyviam naudojimui. Produktas neveikia belaidžiu būdu, jį reikia prijungti prie lizdo.

Dėl patogumo, epiliatorius yra supakuotas su valymo šepetėliu ir dėkle. Plaunama galvutė užtikrina ilgalaikę žadinimo priemonės priežiūrą, taigi jums nereikės dažnai pirkti naujos galvutės arba kitų priedų.

Galutinis vertinimas - Philips Satinelle Essential BRE275/00 epiliatorius yra itin nuoseklus ir patikimas sprendimas, skirtas greitam ir efektyviam plaukų šalinimui. Jis turi visus reikiamus produktų bruožus, kad būtų patogiau ir paprastiau naudoti.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €65.21 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
baitukas.lt

baitukas.lt

Philips – Satinelle Essential Epilator (BRE275/00) €65.21

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Ergonomška rankena
Belaidis
Plaunama galvutė
Masažo funkcija
Greičių skaičius 2
Foninis apšvietimas
Paslanki galvutė
Aušinimas
„Wet & Dry“
Tinka trumpiems plaukams
Plaunama
Apkarpymo mašinėlė
Skustuvas
Produkto spalva Violetinė
Energijos valdymas
AC adapterio išėjimo įtampa 15 V
AC įėjimo įtampa 15 V
Maitinimo šaltinis AC
Pakuotės turinys
Dėklas
Valymo šepetėlis