StarTech.com HSB100SATBK diskų įrenginio skyriaus dangtelis 13,3 cm (5.25") Plėtimo skydelis Juoda

Gamintojas: StarTech.com

Modelis: HSB100SATBK

EAN: 0065030821360

"StarTech.com" 5,25 colių be dėklo "Hot Swap" mobilioji 3,5 colių standžiojo disko spintelė yra puikus jūsų kompiuterio komplektacijos priedas. Tai yra tipo berėmė plokštė, pasižyminti elegantišku, visiškai juodu dizainu, kuris puikiai atrodo bet kurioje kompiuterio spintoje. Mobilusis stovas pagamintas iš patvarių ir ilgaamžių medžiagų, tokių kaip aliuminis ir PU plastikas, kurios gali atlaikyti didelį nusidėvėjimą.

Šis mobilusis stovas palaiko įvairius standžiųjų diskų sąsajos standartus, tokius kaip "Serial ATA", "Serial ATA II" ir "Serial ATA III", todėl yra labai universalus ir suderinamas su daugeliu rinkoje esančių standžiųjų diskų. Konstrukcija be dėklo leidžia lengvai keisti kietuosius diskus ir saugojimo įrenginius nenaudojant jokių papildomų įrankių ar įrangos.

Jis palaiko 3,5 colio kietuosius diskus ir turi aktyvumo ir maitinimo šviesos diodų indikatorius, leidžiančius sužinoti, kada jis naudojamas arba ar yra kokių nors problemų. Gaminyje taip pat yra raktiniai užraktai, kurie užtikrina kietojo disko saugumą ir apsaugą.

"StarTech.com" 5,25 colių be dėklo "Hot Swap" mobilioji spintelė 3,5 colių kietajam diskui labai lengvai montuojama, su ja pateikiami varžtai ir vadovas, padėsiantis pradėti darbą. Gaminys pasižymi ilgaamžiškumu ir gali atlaikyti iki 50 000 įdėjimo ir išstūmimo ciklų, todėl už savo pinigus gausite puikų rezultatą.

Šio gaminio svoris - 261 g, matmenys - 149 mm x 184 mm x 42 mm, todėl jis yra kompaktiškas ir taupantis vietą jūsų kompiuteryje. Jis gali veikti esant 0-50 °C temperatūrai ir 5-85 % santykinei drėgmei. Pakuotę sudaro mobilusis stovas, varžtai, vadovas ir 2 užrakto raktai.

Tai taip pat yra tvarus gaminys, gavęs RoHS sertifikatą ir palaikantis įvairias tvarumo iniciatyvas. "StarTech.com" 5,25 colių be dėklo "Hot Swap" mobilioji spintelė 3,5 colių kietajam diskui yra patikimas ir efektyvus būdas saugoti ir tvarkyti duomenis, todėl tai puikus pasirinkimas žmonėms, kurie reikalauja aukštos kokybės produktų savo kompiuterio sąrankai.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Sertifikavimas CE, FCC, REACH
Klavišų užrakinimas Taip
LED indikatoriai Aktyvumas, Energija
Ciklų skaičius 50000
Medžiaga Aliuminis, Poliuretanas
Produkto spalva Juoda
Kietojo disko sąsaja SATA, „Serial ATA II“, „Serial ATA III“
Kietojo disko dydis 3.5 "
Palaikomų kietūjų diskų skaičius 1
Tipas Plėtimo skydelis
Dydis 13,3 cm
Aplinkos sąlygos
Darbo santykinės drėgmės diapazonas 5 - 85 %
Darbo temperatūros diapazonas (TT) 0 - 50 °C
Sandėliavimo santykinis drėgmės diapazonas 5 - 95 %
Tvarumas
Tvarumo sertifikatai RoHS
Svoris ir matmenys
Ilgis 184 mm
Plotis 149 mm
Svoris 261 g
Aukštis 42 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 366 g
Pakuotės gylis 159 mm
Pakuotės aukštis 51 mm
Pakuotės plotis 206 mm
Pakuotės turinys
Instrukcija Taip
Pridėti sraigtai Taip
Pridėtų spynos raktų skaičius 2 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080