Samsung Galaxy Buds Live Laisvų rankų įranga Bevielis Įkišamos į ausį Skambučiai / muzika Bluetooth Juoda

Gamintojas: Samsung

Modelis: SM-R180NZTAEUE

EAN: 8806094413052

Samsung Galaxy Buds Live yra aukštos kokybės belaidės ausinės, skirtos puikiam našumui ir patogumui. Šios kompaktiškos ir lengvos ausinės turi juodą apdailą, suteikiančią jūsų garso patirčiai elegantiškumo akcentą.

Šios ausinės lengvai jungiasi prie jūsų įrenginio ir leidžia jums savo mėgstamas skambučius ir muziką mėgautis be vargo, naudojant žaislai ir naikinant. Jutiklinis valdymo būdas užtikrina jums intuityvų ir sklandų darbą, suteikiant pilną kontrolę virš garso atkūrimo.

Samsung Galaxy Buds Live ausinės yra apsaugotos pagal IPX2 tarptautinį apsaugos kodą, todėl jos atsparios vandens lašams, todėl tinkamos naudoti lauke ir sporto metu. Ausinės turi binaurinį dizainą ir įkišamas į ausį stilių, užtikrinantį patogų ir saugų prigimtį ilgiems laikotarpiams.

Kelios klavišai leidžia greitai pasiekti būtinas funkcijas, užtikrinant sklandų naudotojo patogumą. Šios ausinės puikiai tinka skambučiams ir muzikai, jos siūlo puikų garso kokybę ir našumą su įmontuotu akselerometru.

Samsung Galaxy Buds Live ausinių baterijos gyvavimo laikas yra įspūdingas – iki 6 valandų nepertraukiamas garso atkūrimo laikas. Su įjungtu įkrovimo dėklu, bendras atkūrimo laikas išauga iki 21 valandos, užtikrinant tolesnį klausymąsi visą dieną. Sparčioji įkrovimo galimybė leidžia greitai įkrauti bateriją vos per 1,5 valandas.

Belaidis įkrovimas suteikia dar didesnę patogumą kasdieniam gyvenimui, leidžiantį lengvai įkrauti ausines tinkamoje įkrovimo padėtyje. USB įkrovimo šaltinis papildomai padidina suderinamumą su įvairiais įrenginiais ir maitinimo šaltiniais.

Samsung Galaxy Buds Live ausinių ryšio technologija yra pagrįsta Bluetooth 5.0 technologija, užtikrinančia bejungtį ir stabilų belaidį ryšį. Ji palaiko kelis Bluetooth profilius, įskaitant A2DP, AVRCP ir HFP, užtikrinant suderinamumą su įvairiais įrenginiais.

Dėl kompaktiško dydžio ir lengvo dizaino ausinės siūlo optimalų komfortą ir nešiojamumą. Įkrovimo dėklas turi stilingą ir kompaktišką dizainą, dar labiau gerinant visą patogumą ir naudojimo lengvumą.

Samsung Galaxy Buds Live ausinės yra komplekte su USB tipo C kabeliais, skirtais lengvai įkrovimui, taip pat su 472 mAh talpos įkrovimo dėklu. Mikrofono sistema turi tris mikrofonus, užtikrinančius aiškų ir griežtą balso ryšį, o „boom“ mikrofono tipas užtikrina puikų garso gaudymą.

Šios ausinės suderinamos su įvairiomis mobiliaisiais operacinėmis sistemomis, įskaitant Android ir iOS, todėl jos yra labai suderinamos su įvairiais įrenginiais.

Pasiruoškite pagerinti savo garso patirtį su Samsung Galaxy Buds Live belaidėmis įkišamomis ausinėmis su skambučiais/muzika, turinčiomis Bluetooth ryšį ir juodą spalvą. Jūsų laukia aukštos kokybės garsas, taip pat belaidės technologijos patogumas, visas elegantiškame ir stilingame aparate.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €197.00 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
oreol.eu

oreol.eu

Беспроводные наушники Samsung Galaxy Buds Live (SM-R180NZTAEUE) - OReol.eu €197.00

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Baterija
Belaidis įkrovimas
Spartusis įkrovimas
Baterija kraunama indikacija
Įkrovimo šaltinis USB
Baterijos įkrovimo laikas 1,5 h
Nepertraukiamo garso atkūrimo trukmė (su įkrovimo dėklu) 21 h
Nepertraukiama garso įrašo perklausa 6 h
Baterijos talpa 60 mAh
Baterijos tipas Integruota baterija
Veikia su baterijomis
Ausinės
Triukšmo mažinimo tipas Aktyvus
Triukšmo slopinimas
Vidinis garsiakalbis 1,2 cm
Akustinė sistema atidarymas
Tvirtinimas prie ausies Įkišamos į ausį
Mikrofonas
Mikrofonų kiekis 3
Mikrofono tipas Mikrofoninė gervė
Ryšys
Bluetooth versija 5.0
Bluetooth profiliai A2DP, AVRCP, HFP
Bluetooth
3,5 mm jungtis
Ryšio technologija Bevielis
Veikimo charakteristikos
„Plug and Play“ funkcija
Akcelerometras
Tarptautinės apsaugos (IP) kodas IPX2
Valdymo tipas Jutiklinis
Valdymo raktai Keli klavišai
Produkto spalva Juoda
Laisvų rankų įrangos tipas Abiausis
Rekomenduojamas naudojimas Skambučiai / muzika
Nešiojimo stilius Įkišamos į ausį
Gaminio tipas Laisvų rankų įranga
Sistemos reikalavimai
Palaikomos mobiliosios operacinės sistemos Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0, Android 7.0, Android 7.1, Android 7.1.2, Android 8.0, Android 9.0, iOS 10.0, iOS 11.0, iOS 11.4, iOS 12, iOS 13
Svoris ir matmenys
Įkrovimo dėklo svoris 42,2 g
Įkrovimo dėklo matmenys (plotis x gylis x aukštis) 50,2 x 27,8 x 50 mm
Dešinės ausinės svoris 5,6 g
Kairės ausinės svoris 5,6 g
Aukštis 14,9 mm
Ilgis 16,5 mm
Plotis 27,3 mm
Pakuotės turinys
Pridėti kabeliai C tipo USB
Įkrovimo dėklo jungties tipas C tipo USB
Įkrovimo dėklo talpa 472 mAh