Shuttle DH610S asmeninis kompiuteris / darbo stotis DDR4-SDRAM HDD+SSD Slim PC Mini kompiuteris Juoda

Gamintojas: Shuttle

Modelis: DH610S

EAN: 0887993005126

Shuttle DH610S asmeninis kompiuteris / darbo stotis yra kompaktiškas ir galingas Mini PC, pagamintas "Shuttle" kompanijos. Šis kompiuteris priklauso asmeninių kompiuterių ir darbo stotų kategorijai, o jo juoda spalva suteikia elegantišką ir modernų išvaizdą.

Kai kalbame apie šio kompiuterio vidinę atmintį, galime pamatyti, kad jis naudoja DDR4-SDRAM atminties tipą, kuris užtikrina aukštą atminties našumą. Ši kompiuterio versija yra aprūpinta 2 SO-DIMM atminties lizdais, leidžiančiais įdiegti iki 64 GB vidinės atminties. Tai suteikia pakankamai vietos norint paleisti daugybę programų ir vykdyti sudėtingus užduotis. Atminties laikrodžio greitis yra 3200 MHz, užtikrinantis greitą duomenų perdavimą.

Shuttle DH610S turi integruotą Intel H610 pagrindinės plokštės lustą, kuri užtikrina stabilų ir efektyvų šio kompiuterio veikimą. Šis Mini PC gali būti naudojamas kaip darbo stotis arba asmeninis kompiuteris.

Dėl kompaktiško dizaino, Shuttle DH610S yra bloko tipo Slim PC. Tai patogu, jei norite sutaupyti erdvės arba perkelti kompiuterį iš vietos į vietą. Kompiuteris gali būti talpinamas horizontaliai. Be to, jis turi 1 2,5" lizdą ir Kabelio spynos lizdą su Kensington saugos spyna, užtikrinančią, kad jūsų kompiuteris būtų saugus.

Kai kalbame apie ryšio funkcijas, Shuttle DH610S turi įvairias galimybes. Jis turi 10/100/1000Base-T(X) kabelių technologiją, taip pat Ethernet LAN jungtį su Intel® I219 LAN kontroleriu. Tai užtikrina greitą ir stabilų tinklo ryšį.

Atminties saugojimo prasme, šis kompiuteris turi SATA sąsają kietajam diskui ir SSD Drive sąsają. Tai leidžia naudoti tiek standartinį kietąjį diską, tiek modernų SSD, užtikrinant didelį duomenų saugumą ir greitą operacinės sistemos veikimą. HDD+SSD laikmena suteikia jums daug galimybių duomenų saugojimui ir organizavimui.

Shuttle DH610S yra aprūpintas VIA Technologies procesoriumi, kuris užtikrina optimalų veikimą ir galimybę vykdyti reikalaujančias programas ar darbus. Maitinimui naudojamas 120 W įkroviklis, kuris veikia su įtampa nuo 100 iki 240 V.

Kai kalbame apie išvesties galimybes, Shuttle DH610S turi įvairias prievadų galimybes. Kompiuteris turi 4 USB 2.0 prievadus, mikrofono ir line-in lizdus, DC įėjimo lizdą, 1 VGA (D-Sub) ir 1 HDMI prievadus, kurie palaiko HDMI 2.0 versiją, taip pat 1 DisplayPort prievadą. Taip pat yra 4 USB 3.2 (3.1 1 kart.) C tipo prievadai, užtikrinantys greitą duomenų perdavimą. Shuttle DH610S taip pat turi 1 SATA jungtį.

Išmatavimais matome, kad šis kompiuteris yra labai kompaktiškas. Jis turi aukštį 43 mm, plotį 165 mm ir ilgį 190 mm. Tai leidžia jums lengvai priderinti jį prie savo darbo stalo ar bet kokio kito vietos.

Kaip pridedamus produktus, Shuttle DH610S yra pridedami AC kabeliai ir sraigtai. Tai patogu, jei turite viską, ko reikia, kad pradėtumėte naudoti šį kompiuterį.

Shuttle DH610S yra suderinamas su įvairiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant Windows 10/11 64 bitų O.S ir Linux. Taigi, galite lengvai pasirinkti savo mėgstamiausią operacinę sistemą ir pradėti naudotis kompiuteriu.

Galiausiai, ypač svarbu paminėti, kad Shuttle DH610S turi integruotą Intel UHD Graphics 700 grafikos adapterį. Tai suteikia geros kokybės vaizdą ir galimybę mėgautis žaidimais, žiūrėti filmus arba kurti grafiką.

Shuttle DH610S asmeninis kompiuteris / darbo stotis yra tinkamas visiems, kurie ieško kompaktiško, bet galingo kompiuterio su plačiomis funkcijomis ir galimybėmis. Su šiomis įspūdingomis techninėmis charakteristikomis jis taps nepakeičiamu įrankiu darbe ar kasdieninėje veikloje.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €301.92 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Shuttle Barebone XPC slim DH610S juoda €301.92

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Programinė įranga
Suderinamos operacinės sistemos Windows 10/11 64 bit O.S, Linux
Numatyta operacinė sistema Ne
Procesorius
Procesoriaus gamintojas VIA Technologies
Atmintis
Atminties laikrodžio greitis 3200 MHz
Atminties lizdai 2x SO-DIMM
Atminties išdėstymas 2 x 32 GB
Vidinės atminties tipas DDR4-SDRAM
Maksimali vidinė atmintis 64 GB
Ryšys
Bendras SATA jungčių skaičius 1
DC įėjimo lizdas Taip
Išvedimas Yes
Mikrofonas, line-in jack Taip
„DisplayPort“ kiekis 1
HDMI versija 2.0
HDMI portų kiekis 1
VGA (D-Sub) portų kiekis 1
USB 3.2 (3.1 1 kart.) C tipo prievadų skaičius 4
USB 2.0 portų kiekis 4
Laikmenos
SSD Drive sąsajos SATA
Kietojo disko sąsaja SATA
Laikmena HDD+SSD
Tinklas
LAN kontroleris Intel® I219
Kabelių technologija 10/100/1000Base-T(X)
Eterneto LAN duomenų perdavimo norma 10,100,1000 Mbit/ai
Ethernet LAN jungtis Taip
Grafika
Integruoto grafikos adapterio modelis Intel UHD Graphics 700
Įtaisyto grafinio procesoriaus gamintojas Intel
Integruotas grafikos adapteris Taip
Veikimo charakteristikos
Pagrindinės plokštės lustas Intel H610
Gaminio tipas Mini kompiuteris
Konstrukcija
Produkto spalva Juoda
Laido spynos lizdo tipas Kensington
Kabelio spynos lizdas Taip
2,5" lizdų skaičius 1
Talpinimas palaikomas Horizontal
Bloko tipas Slim PC
Energijos valdymas
Energijos tiekimo įėjimo įtampa 100 - 240 V
Maitinimas 120 W
Svoris ir matmenys
Aukštis 43 mm
Ilgis 190 mm
Plotis 165 mm
Pakuotės turinys
Pridėti sraigtai Taip
Pridėti kabeliai AC
Turi ekraną Ne