Sandberg Precision Active Stylus Pen

Gamintojas: Sandberg

Modelis: 461-05

EAN: 5705730461057

Sandberg Precision Active Stylus Pen yra aukštos kokybės ir patogios naudoti aktyvioji rašiklio pištola, pagaminta kompanijos Sandberg. Šis produktas priklauso kategorijai "Adatiniai pieštukai" ir yra tinkamas įvairioms prekėms.

Šis rašiklio piestukas veikia su ličio-jonų (Li-Ion) baterija, kurios talpa yra 150 mAh. Baterija įmontuota į pačią piestuko korpusą, todėl galite naudotis piestuku iškart po išpakuojimo. Baterijos veikimo trukmė yra 12 valandų, todėl galite ilgai naudotis rašiklio piestuku be jokios baimės, kad baterija greitai išseks.

Sandberg Precision Active Stylus Pen korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir vario, todėl piestukas yra lengvas, bet patvarus. Juoda spalva suteikia jam elegantišką ir šiuolaikišką išvaizdą.

Šis rašiklio piestukas turi universalų modelio suderinamumą, todėl jį galima naudoti su bet kurios prekės įrenginiu, kuris palaiko tokio tipo piestukus. Jis taip pat tinka mobiliesiems telefonams ir išmaniesiems įrenginiams.

Pakuotėje yra vienas Sandberg Precision Active Stylus Pen piestukas. Jo svoris yra 30 g, o matmenys - 20 mm x 110 mm x 100 mm. Tai patogus ir lengvai transportuojamas produktas.

Rašiklio piestukas maitinamas baterija, todėl jums nereikės ieškoti elektrinės lizdo ar kabelio, kad jį įkrautumėte. Tai užtikrins jums patogumą ir lankstumą.

Sandberg Precision Active Stylus Pen turi tvarumo sertifikatą RoHS, kuris garantuoja, kad produktas yra pagamintas pagal tvarumo reikalavimus.

Jei ieškote aukštos kokybės, patogios naudoti ir suderinamos su įvairių prekių įrenginiais rašiklio piesto, Sandberg Precision Active Stylus Pen yra puikus pasirinkimas. Šis piestukas suteiks jums tikslumo ir patogumo atliekant įvairias užduotis su savo įrenginiais.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €32.53 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Sandberg Precision Active Stylus Pen €32.53

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Forma Turas
Baterijos talpa 150 mAh
Baterijos veikimo trukmė 12 h
Baterijos technologija Ličio-jonų (Li-Ion)
Baterijos tipas Įntegruota
Korpuso medžiaga Aliuminis, Varis
Produkto spalva Juoda
Modelio suderinamumas Bet prekės
Įrenginio suderinamumas Mobilusis telefonas / išmanusis
Techniniai duomenys
Maitinimo šaltinio tipas Baterija
Tvarumas
Tvarumo sertifikatai RoHS
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 30 g
Pakuotės aukštis 110 mm
Pakuotės gylis 20 mm
Pakuotės plotis 100 mm
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080