Microsoft Surface Pro adatinis pieštukas 20 g Juoda

Gamintojas: Microsoft

Modelis: EYU-00006

EAN: 0889842202670

Microsoft Surface Pro rašiklis yra aukščiausios klasės priedas, skirtas Surface Studio, Surface Laptop, Surface Book, Surface Pro, Surface Pro 4, Surface Pro 3 ir Surface 3 planšetėms. Šis juodas rašiklis yra funkcionalus, stilingas ir išdirbtas atsižvelgiant į ilgaamžiškumą. Rašiklis turi cilindro formos, sveria tik 20 gramų, todėl jis patogus naudoti ilgą laiką.

Rašiklio veikimą užtikrina AAAA tipo baterija, kuri užtikrina ilgą baterijos gyvavimą, tad jums nereikės rūpintis jos keitimu ilgą laiką. Rašiklis naudoja Bluetooth 4.0 technologiją, kad prisijungtų prie jūsų įrenginio, leisdamas jums lengvai rašyti, piešti ar anotuoti. Rašiklis tinka visiems įrenginiams ir dėl savo suderinamumo su „Microsoft“ įrenginiais užtikrina vientisą naudotojo patirtį visuose jūsų skaitmeniniuose projektuose.

Ergonominis dizainas ir kompaktiškas dydis padaro šį rašiklį puikiai tinkantį naudoti kelyje, nepriklausomai ar rašote pastabas susitikime, ar piešiate idėją kelionėje. Rašiklis yra suprojektuotas taip, kad būtų naudojamas kartu su magnetine laikymo mechanizmu, užtikrinančiu jo saugumą, kai jis nenaudojamas.

Kalbant apie pakuotę, „Microsoft Surface Pro“ rašiklis yra pakuojamas vienoje dėžutėje, kurioje yra vienas rašiklis. Rašiklis buvo kruopščiai išbandytas ir užtikrinta jo išskirtinė kokybė. Bendrai, šis rašiklis yra puiki papildymas jūsų „Microsoft“ įrenginiams, suteikiantis patogumą ir lengvatą darbui bei pramogoms.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Pritaikomumas Universalus
Forma Cilindras
Baterijos tipas AAAA
Bluetooth versija 4.0
Bluetooth
Produkto spalva Juoda
Modelio suderinamumas Microsoft
Įrenginio suderinamumas Planšetė
Techniniai duomenys
Minimalūs sistemos reikalavimai Surface Studio, Surface Laptop, Surface Book, Surface Pro, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3
Svoris ir matmenys
Aukštis 9,7 mm
Ilgis 146,1 mm
Plotis 9,7 mm
Svoris 20 g
Pakuotės duomenys
Kiekis pakuotėje 1 vnt