HP Rechargeable MPP 2.0 Tilt Pen (Silver)

Gamintojas: HP

Modelis: 3J123AA#ABB

EAN: 0194850725531

HP perlaikoma MPP 2.0 pasvirimo rašiklis (Sidabrinis) yra rašiklis, skirtas patobulinti jūsų skaitmeninio piešimo ir užrašų rašymo patirtį. Su šiuo elegantišku sidabro spalvos rašikliu ne tik funkcionalumas, bet ir estetinis grožis.

Tai tik 10g sveriantis rašiklis, plečiantis rankoje ir suteikiantis valymo laiką valandų. Jis yra 9.5 mm aukščio, 149.5 mm pločio ir 9.5 mm gylio, suteikiantis kompaktišką ir nešiojamą dizainą.

Pakuotėje yra vienas rašiklis, sveriantis 90 g, gylio 92 mm, aukščio 28 mm ir pločio 215 mm. Šiais matmenimis rašiklį galima lengvai laikyti ir transportuoti.

HP perlaikoma MPP 2.0 kampinis rašiklis turi dvi mygtukus, užtikrinančius patogų valdymą ir navigaciją. Sidabro spalva prideda elegancijos akcentą, o prekės ženklas užtikrina suderinamumą su „HP“ produktais.

Šis rašiklis, skirtas naudoti su užrašinėmis knygelėmis, yra specialiai sukurtas. Jo unikali pasvirimo funkcionalumas leidžia preciziškai ir natūraliai rašyti ir piešti ant jutiklinių ekranų. Nesvarbu, ar jūs renkatės užrašus susitikime, ar kuriate meno kūrinius, šis rašiklis suteiks sklandų ir atsaką patyrimą.

Su 1 mėnesio baterijos gyvavimo laiku galite pasitikėti, kad šis rašiklis tarnaus ilgą laiką. Jis yra pakraunamas, todėl nereikia nuolatinai keisti baterijų ir sumažinti atliekų kiekį.

Išvadose HP perlaikoma MPP 2.0 kampinis rašiklis (Sidabrinis) yra universalus rašiklis, kuris siūlo komfortą, preciziją ir suderinamumą su „HP“ įrenginiais. Patobulinkite savo skaitmeninio rašymo ir piešimo galimybes su šiuo elegantišku ir funkcionaliu aksesuaru.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €69.91 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
hiq24.de

hiq24.de

HP Rechargeable MPP 2.0 Tilt Pen wh | 3J123AA#ABB €69.91

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Mygtukų kiekis 2
Baterijos veikimo trukmė 1 mėnesis(iai)
Produkto spalva Sidabras
Modelio suderinamumas HP
Įrenginio suderinamumas Knyginis kompiuteris
Svoris ir matmenys
Aukštis 9,5 mm
Ilgis 9,5 mm
Plotis 149,5 mm
Svoris 10 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 90 g
Pakuotės aukštis 28 mm
Pakuotės gylis 92 mm
Pakuotės plotis 215 mm
Kiekis pakuotėje 1 vnt
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 84733080