Motorola TALKABOUT T42 abipusio radijo ryšio įrenginys 16 kanalai Mėlyna, Žalia, Oranžinė, Balta

Gamintojas: Motorola

Modelis: MOTO42Q

EAN: 5031753009601

Motorola TALKABOUT T42 yra abipusio radijo ryšio įrenginys, kuris pasižymi 16 kanalų funkcija. Šis įrenginys yra labai lengvas, sveriantis tik 79 gramus, todėl jį patogu nešioti rankoje arba kišenėje. T42 turi kompaktiškas matmenas - aukštis yra 136 mm, plotis - 48 mm ir ilgis - 27 mm. Šį įrenginį galima naudoti tiek lauke, tiek viduje.

Motorola TALKABOUT T42 yra tiekėjo "Motorola" pagamintas įrenginys, kuris priskiriamas abipusio radijo ryšio įrenginių kategorijai. Šis įrenginys turi spalvų pasirinkimą - Mėlyna, Žalia, Oranžinė ar Balta. Tai suteikia galimybę pasirinkti pagal asmeninius skonių ir stiliaus preferencijas.

Įrenginys turi klaviatūros užraktą, kuris padeda užtikrinti, kad netyčia nebus keičiamos nustatytos kanalų arba kitos svarbios funkcijos. Tai ypač svarbu, norint užtikrinti stabilų ir patikimą ryšį.

Motorola TALKABOUT T42 yra profesionalus mobilusis radijas (PMR), kurio maksimalus veikimo diapazonas siekia 4000 metrų. Įrenginys turi 16 kanalų, kuriuos galima pasirinkti ir prisitaikyti pagal poreikius ir aplinkos sąlygas. Šis įrenginys yra puikus pasirinkimas tiek asmeniniam naudojimui, tiek įvairioms profesinėms veikloms, kuriose svarbus ilgo nuotolio ryšys.

Jungtinės Karalystės kalba anglų kalba yra pateikiamas ekrane, kuris leidžia lengvai žiūrėti kanalų ir nustatymų informaciją. Taip pat ekrane galima matyti baterijos būseną.

Motorola TALKABOUT T42 yra praktiškas, patikimas ir lengvai naudojamas abipusio radijo ryšio įrenginys, kuris leis jums išlaikyti ryšį su kolegomis, draugais ar šeima bet kuriuo metu.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €61.72 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.efecto2000.es

www.efecto2000.es

Motorola TALKABOUT T42 abipusio radijo ryšio įrenginys 16 kanalai Mėlyna, Žalia, Oranžinė, Balta €61.72

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ekranas
Ekrano tipas LCD
Veikimo charakteristikos
Maksimalus diapozonas 4000 m
Kanalų kiekis (iš viso) 16 kanalai
Paskirtis Profesionalus mobilusis radijas (PMR)
Techniniai duomenys
Produkto spalva Mėlyna, Žalia, Oranžinė, Balta
Klaviatūros užraktas
Energijos valdymas
Baterija tuščia indikacija
Svoris ir matmenys
Svoris 79 g
Ilgis 27 mm
Plotis 48 mm
Aukštis 136 mm
Pakuotės turinys
Kiekis 4