Ninebot by Segway F65I 25 km/h Juoda

Gamintojas: Ninebot by Segway

Modelis: AA.00.0010.97

EAN: 8719325845662

Ninebot by Segway F65I yra klasikinis paspirtukas, kuris siūlo neprilygstamą važiavimo patirtį. Šis paspirtukas, su maksimaliu greičiu 25 km/h, teikia jaudrinantį pojūtį bet kokio lyties vairuotojui. Jo elegantiškas juodas dizainas suteikia šiam paspirtukui išskirtinumo.

Su dviem pripučiamais ratais, Ninebot F65I užtikrina sklandų ir patogų važiavimą net ir sudėtinguose terenuose. Įmontuotas LED ekranas suteikia lengvą prieigą prie informacijos, tokios kaip greitis ir baterijos įkrovos lygis, leidžiant vairuotojams būti informuotais visą kelionės laiką.

Šis paspirtukas siūlo didelį nuvažiuojamą atstumą vienos baterijos įkrovos metu, su maksimaliu nuvažiuojamu atstumu iki 65 km. Nesvarbu, ar važiuojate į darbą, ar tyrinėjate miestą, galite pasikliauti Ninebot F65I, kad jis jus nuveš ten, kur jums reikia.

Saugumo funkcijos taip pat yra prioritetas šiame paspirtuke. Jis turi stovą patogiam parkavimui ir priekinę lemputę, užtikrinančią geresnę matomumą naktiniais važiavimo metu. Regeneracinės stabdžių sistemos dėka, sulėtindamas ir įkraunant bateriją stabdant, šis paspirtukas suteikia papildomą saugos lygį.

Ninebot F65I varomas 400 W varikliu, kuris suteikia pakankamai galios greitai ir efektyviai važiuoti. Su greitu 5 valandų įkrovimo laiku, galite mažiau laiko praleisti laukiant ir daugiau laiko mėgautis savo nuotykiais.

Be įspūdingų važiavimo savybių, šis paspirtukas taip pat išmanomis funkcijomis. Jis yra lankstomas, todėl lengva jį nugremžti ir transportuoti, kai nenaudojamas. IPX4 tarptautinė apsaugos klasė užtikrina atsparumą vandens purvams, padarant jį tinkamą visiems oro sąlygoms.

Nesvarbu, ar esate patyręs paspirtukų entuziastas, ar pirmą kartą bandote paspirtuką, Ninebot by Segway F65I siūlo įkvepiančią ir patikimą transporto priemonę. Patirkite laisvę ir susijaudinimą atvirame kelyje su šiuo išskirtiniu klasikiniu paspirtuku.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €677.98 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
mts.ee

mts.ee

Ninebot by Segway F65I 25 km/h Must €677.98

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Regeneracinė stabdžių sistema Taip
Tarptautinės apsaugos (IP) kodas IPX4
Ratų skaičius 2 ratas(ai / ų)
Priekinė lemputė Taip
Stovas Taip
Galinės padangos dydis (imp. vnt.) 25,4 cm
Priekinės padangos dydis (imp. vnt) 25,4 cm
Ratų tipas Pripučiami ratai
Įkrovus bateriją nuvažiuojamas atstumas (maks.) 65 km
Ekrano technologija LED
Įmontuotas ekranas Taip
Produkto spalva Juoda
Rekomenduojama lytis Visoms lytims
Sudedamas Taip
Maksimalus greitis 25 km/h
Tipas Klasikinis paspirtukas
Energijos valdymas
Priekinių žibintų galia 2,5 W
Įkrovimo laikas 5 h
Variklio galia 400 W
Pakuotės turinys
Pridedama sėdynė Ne