Bosch UniversalHedgePole 18 Viengubas peiliukas 3,6 kg

Gamintojas: Bosch

Modelis: 0 600 8B3 001

EAN: 3165140888059

Bosch UniversalHedgePole 18 - tai galinga ir efektyvi elektros gyvatvorių žirklė, skirta patogiam ir lengvam gyvatvorių ir krūmų šalinimui. Ši žirklė yra lengva, sverianti tik 3,6 kg, todėl ja labai lengva manevruoti ir ją valdyti, todėl ji tinkama tiek profesionaliems kraštovaizdžio dizaineriams, tiek hobistams.

Žirklė turi patikimą baterijos maitinimo šaltinį ir 18 V baterijos įtampos, užtikrinantį nepririštą darbą ir pašalinantį varžantį sukilusio laidų mazgų reikalavimą. Tai užtikrina nepriekaištingą darbo įrangos veikimą ir leidžia pasiekti net pačias nepasiekiamiausias sodo vietas.

Žirklė gali pasigirti didžiausiu aukščiu - 2,6 m ir mažiausiu aukščiu - 2,1 m, todėl ji suteikia galimybę pjauti gyvatvorius įvairaus dydžio ir formos. Įtraukta aukščio reguliavimo funkcija taip pat padidina tikslumą ir valdymą pjovimo metu.

Didžiausias padengiamas plotas šios žirkles siekia 200 m², todėl puikiai tinka darbui didesniame plotame be nuolatinio perstūmimo. Naudojant viengubą peilį, pjovimo rezultatai yra švarūs ir preciziniai, o 43 cm peilio dydis ir 1,6 cm tarpai tarp ašmenų peiliukų užtikrina optimalų veikimą pjovimo užduotyse.

Ši žirklė sukurta siekiant užtikrinti vartotojų komfortą - ji turi žemos vibracijos emisiją, lygią 1,1 m/s², tai sumažina nuovargį ir leidžia ilgiau naudotis žirkle. Be to, žirkle veikia žemu triukšmo lygiu, kurio rodikliai yra 72 dB garso slėgio ir 86 dB garso galios lygiai.

Bosch UniversalHedgePole 18 gali pasigirti išskirtiniu juodos, žalios ir raudonos spalvų deriniu, suteikiančiu šiuolaikišką akcentą jūsų sodo įrankių kolekcijai. Ji taip pat yra aprūpinta įvairiomis funkcijomis ir techniniais duomenimis, įskaitant 2200 spm tuščios eigos žingsnio dažnį ir 4 dB neapibrėžtumo rodiklį, užtikrinančius nuoseklų ir patikimą pjovimo veikimą.

Prašome atkreipti dėmesį, kad Bosch UniversalHedgePole 18 žirklės komplekte nėra baterijos kroviklio ar antros baterijos. Tačiau ji yra suderinama su kitomis Bosch, veikiančiomis nuo 18 V baterijų, prietaisų, leidžiančiomis lengvai keisti prietaisus ir maksimaliai padidinti efektyvumą.

Pasirinkite Bosch UniversalHedgePole 18 ir patirkite patogią ir profesionalią pjovimo patirtį, kuriant tikslų rezultatą kiekviename naudojimo etape.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €157.31 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
baitukas.lt

baitukas.lt

Bosch – Akku Cordless Telescopic Hedge Trimmer 18V (Battery and Charger Not included) €157.31

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Aukščio reguliavimas Taip
Neapibrėžtumo K 4 dB
Didžiausias padengiamas plotas 200 m²
Techniniai duomenys
Garso slėgio lygis 72 dB
Neapibrėžtumo K 1,5 m/s2
Vibracijų intensyvumas 1,1 m/s2
Garso galios lygis 86 dB
Produkto spalva Juoda, Žalia, Raudona
Tuščiosios eigos žingsnio dažnis 2200 spm
Tarpai tarp ašmenų peiliukų 1,6 cm
Ašmenų dydis 43 cm
Ašmenų tipas Viengubas peiliukas
Energijos valdymas
Baterijos įtampa 18 V
Maitinimo šaltinis Baterija
Svoris ir matmenys
Svoris 3,6 kg
Mažiausias aukštis 2,1 m
Didžiausias aukštis 2,6 m
Pakuotės turinys
Pridėta antra baterija Ne
Baterijos kroviklis Ne