Bosch EasyHedgeCut 18-45 Dvigubi ašmenys 2,3 kg

Gamintojas: Bosch

Modelis: 0 600 849 H03

EAN: 4059952574974

Bosch EasyHedgeCut 18-45 yra lengva ir patogi elektrinė gyvatvorių žirklė, sukurta gamintojo Bosch. Ši gyvatvorių žirklė priklauso elektrinių įrankių kategorijai ir yra puikus pasirinkimas siekiant tvarkingai ir efektyviai prižiūrėti jūsų gyvatvorę.

Vienas iš svarbiausių šios gyvatvorių žirkles privalumų yra jos svoris - tik 2,3 kg. Tai padaro žirkles ypač lengvai naudojamomis ir nepriverčia nuovargio persodinti. Be to, šios gyvatvorių žirkles maitina baterija, todėl jums nereikės vargintis su laidais ar ieškoti elektros šaltinio netoliese.

Baterija šioms gyvatvorių žirklems suteikia įtampą 18 V, o dar didesnį patogumą užtikrina galimybė išimti bateriją ir prireikus ją pasikeisti. Tai ypač naudinga ilgesnėms darbo sesijoms arba jei turite papildomą bateriją, kurią galite įdėti, kai viena iš jų išsikrauna.

Bosch EasyHedgeCut 18-45 atitinka visus jūsų lūkesčius ne tik dėl savo patogumo, bet ir dėl savo puikių funkcijų. Ji yra juodos ir žalios spalvos, kuri suteikia jai modernų ir šiuolaikišką išvaizdą. Ašmenų dydis siekia 45 cm, o tai leidžia jums tvarkingai nukirpti gyvatvorę ir suteikia pakankamai ilgą kirpimo plotį.

Variklis šioje gyvatvorių žirklėje pasižymi dideliu greičiu tuščiąja eiga - 2400 aps./min, kuris užtikrina efektyvų darbą ir aukštą darbo rezultatų kokybę. Taip pat svarbu paminėti vibracijų intensyvumą, kuris siekia 2,5 m/s2, taip užtikrinant jūsų patogumą ir mažinant nuovargį darbo metu.

Šios gyvatvorių žirkles taip pat gerai išplanuoja ašmenų peiliukus - tarpai tarp jų siekia 1,5 cm. Tai suteikia galimybę nukirpti gyvatvorę tiksliu ir puikiu būdu. Ašmenų tipas yra dvigubi ašmenys, kurie yra tvirti ir aštrūs, užtikrinantys optimalią kirpimo efektyvumą.

Dar vienas svarbus aspektas yra neapibrėžtumo K lygis, kuris siekia 1,5 m/s2. Tai reiškia, kad šios gyvatvorių žirkles yra patogios ir saugios naudoti, nes jos sumažina vibracijas ir nepageidaujamus judesius rankai.

Bosch EasyHedgeCut 18-45 yra puiki pasirinkimo galimybė tuos, kurie ieško patogios ir kokybiškos elektrinės gyvatvorių žirkles. Jo svoris, baterijos maitinimas, puikios funkcijos ir saugumas padės jums efektyviai prižiūrėti ir tvarkyti savo gyvatvorę.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €82.99 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Bosch Cordless hedge trimmer Easy HedgeCut 18-45 solo (green/black, without battery and charger) €82.99
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Bosch EasyHedgeCut 18-45 solo Cordless Hedgecutter €104.99

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Techniniai duomenys
Neapibrėžtumo K 1,5 m/s2
Vibracijų intensyvumas 2,5 m/s2
Produkto spalva Juoda, Žalia
Variklio greitis tuščiąja eiga 2400 RPM
Tarpai tarp ašmenų peiliukų 1,5 cm
Ašmenų dydis 45 cm
Ašmenų tipas Dvigubi ašmenys
Energijos valdymas
Išimama baterija Taip
Baterijos įtampa 18 V
Maitinimo šaltinis Baterija
Svoris ir matmenys
Svoris 2,3 kg