Sandberg USB>Lightning 2m AppleApproved

Gamintojas: Sandberg

Modelis: 440-94

EAN: 5705730440946

"Sandberg USB>Lightning 2m AppleApproved" yra aukštos kokybės laidas, užtikrinantis greitą ir patikimą įkrovą bei duomenų perdavimą Jūsų Apple įrenginiams. Su 2 metrų ilgiu, jis suteikia gausybę lankstumo ir patogumo naudoti Jūsų įrenginį prijungus. Laidas yra gaminamas elegantiškai baltos spalvos, todėl atrodo estetiškai ir puikiai derinasi su Jūsų Apple įrenginiais.

Pirmaisiais vienoje pusėje yra "Lightning" jungtis, o kitoje - "USB A" jungtis, todėl šis laidas yra suderinamas su plačiu Apple įrenginių spektru, įskaitant "iPhone", "iPad" ir "iPod". Abu jungties formos faktoriai yra tiesūs, todėl prisijungimas yra paprastas ir be problemų, be lenkimo ar sukimų.

"Apple" patvirtinimas leidžia Jums pasitikėti šio laido kokybe ir suderinamumu su Jūsų Apple įrenginiais. Jis buvo išbandytas ir sertifikuotas atitikti "Apple" griežtus standartus, garantuojant optimalų našumą ir saugumą.

"Sandberg USB>Lightning 2m AppleApproved" pristatomas kompaktyvioje pakuotėje, kuri lengvai gali būti saugoma ir transportuojama. Su 100 gramų svoriu ir matmenimis 16mm x 130mm x 82mm, jis yra lengvas ir patogus nešiotis, todėl idealus keliaujant ar kasdieniniam naudojimui.

Pasirinkite "Sandberg USB>Lightning 2m AppleApproved" laidą, jei norite greitos ir efektyvios savo Apple įrenginių įkrovos bei sinchronizacijos. Jo tvirtas konstrukcija ir patikima našumas padaro jį būtinu aksesuaru kiekvienam Apple vartotojui.


2 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €13.75 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

Sandberg USB>Lightning 2m AppleApproved €13.75
www.trajektorija.lt

www.trajektorija.lt

SANDBERG USB-Lightning 2m AppleApproved MFI €18.37

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Produkto spalva Balta
2 jungties forma Tiesus
1 jungties forma Tiesus
Jungtis 2 USB A
Jungtis 1 Lightning
Kabelio ilgis 2 m
Svoris ir matmenys
Svoris 50 g
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 100 g
Pakuotės aukštis 130 mm
Pakuotės gylis 16 mm
Pakuotės plotis 82 mm
Logistikos duomenys
Darniosios sistemos (DS) kodas 85177900