Microsoft Xbox Wireless Controller Juoda „Bluetooth“ Žaidimų pultelis Analoginis / skaitmeninis Android, PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, iOS

Gamintojas: Microsoft

Modelis: QAT-00009

EAN: 0889842654790

Microsoft Xbox Wireless Controller Black Bluetooth Gamepad yra daugiafunkcinis įvesties įrenginys, kuris yra tinkamas plačiam žaidimų platformų spektrui, tokių kaip Android, PC, iOS, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S ir Xbox Series X. Analoginis ir skaitmeninis žaidimo valdymo technologijos leidžia lengvai perjungti tarp analoginių ir skaitmeninių valdymo būdų, kad būtų patenkinti jūsų žaidimų poreikiai.

Valdiklis taip pat pasižymi įvairiais žaidimo valdymo funkcijų klavišais, įskaitant D formos padėklą, Pagrindinį mygtuką, Mygtuką „Menu“ (meniu) ir Mygtuką „Share“ (bendrinti), užtikrinantys intuityvų ir patogų žaidimo patirtį. Žaidėjams, kuriems patinka realistiška patirtis, tai yra tinkamas pasirinkimas, nes gamintojas pasiūlo reflekso vibracijos funkciją.

Be to, produktas yra galingas ir pasižymi 40 valandų darbo laiko turinčiais dviejų šarminės AA tipo baterijų maitinimo šaltiniais, leidžiančiais mėgautis tęsiamu žaidimo laiku be jokių pertraukų. Žaidėjams suteiktą dar didesnę patirtį, valdiklis turi kombinuotą ausinių/mikrofono lizdą, kuris leidžia garsą iš konsolės išgirsti per ausines ir bendrauti su kitais žaidėjais.

Pačio nustatymai yra 152,4 mm aukščio, 177,8 mm pločio ir 58 mm gylio, o ergonominis dizainas ir juoda spalva suteikia jam profesionalų ir modernų išvaizdą. Valdiklis palaiko tiek laidinį, tiek bevielį ryšio technologiją su Bluetooth įrenginio sąsaja, o palaikomos „Windows“ operacinės sistemos yra Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 IoT Enterprise, Windows 10 Pro x64, Windows 10 x64, Windows 11 ir Windows 11 x64. Įsigykite šį galingą ir daugiafunkcinį žaidimų valdiklį jau šiandien ir tobulinkite savo žaidimų patirtį.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €51.64 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

CONSOLE ACC CONTROLLER WRL/CARBON BLK QAT-00009 MICROSOFT €51.64

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ergonomija
Produkto spalva Juoda
Įvesties įrenginys
Šoniniai mygtukai
Analoginis thumbsticks
Reflekso vibracija
Žaidimo valdymo funkcijų klavišai D formos padėklas, Pagrindinis mygtukas, Mygtukas „Menu“ (meniu), Mygtukas „Share“ (bendrinti)
Žaidimo valdymo technologija Analoginis / skaitmeninis
Palaikoma žaidimo platforma Android, PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, iOS
Įtaiso tipas Žaidimų pultelis
Programinė įranga
Palaikomos „Windows“ operacinės sistemos Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 IoT Enterprise, Windows 10 Pro x64, Windows 10 x64, Windows 11, Windows 11 x64
Ryšys
Jungtinis ausinių / mikrofono prievadas
Įrenginio sąsaja „Bluetooth“
Ryšio technologija Vielinis ir Bevielis
Energijos valdymas
Baterijos naudojimo laikas 40 h
Palaikomų baterijų skaičius 2
Baterijos technologija Šarminis
Baterijos tipas AA
Maitinimo šaltinis Baterija
Svoris ir matmenys
Aukštis 152,4 mm
Ilgis 58 mm
Plotis 177,8 mm