Microsoft Xbox Wireless Controller Balta „Bluetooth“ Žaidimų pultelis Analoginis / skaitmeninis Android, PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, iOS

Gamintojas: Microsoft

Modelis: QAS-00009

EAN: 0889842654714

Patirkite žaidimų pasaulį kaip niekada anksčiau su Microsoft Xbox bevieliu valdikliu. Šis baltoji „Bluetooth“ pultelis suteikia išskirtinį analoginį / skaitmeninį žaidimų valdymą daugybei įrenginių, įskaitant „Android“, PC, „Xbox One“, „Xbox One S“, „Xbox One X“, „Xbox Series S“, „Xbox Series X“ ir iOS platformas.

Valdiklio ergonomiškas dizainas ir reaktyvios mygtukų sistema užtikrina puikią rankų patogumą žaidimų metu. Navigacijai ir valdymui paprastą padėklą, pagrindinį mygtuką, meniu mygtuką ir bendrinimo mygtuką puikiai papildo refleksinė vibracija, analoginiai nykštukai ir peties mygtukai.

Nerūpinkitės, ar norite žaisti bevieliu ar su laidu - šis valdiklis gali patenkinti abu variantus dėl įmontuotos „Bluetooth“ technologijos ir palaikymo kombo ausinių / mikrofono lizdo. Ilgai trunkanti baterijų gyvavimo trukmė, iki 40 valandų su dviejų šarminių AA baterijų, užtikrina nepertrauktas ilgas žaidimų seansus.

Šis žaidimų pultelis yra nedidelis ir yra patogus rankose. Jis taip pat yra suderinamas su plačia „Windows“ operacinių sistemų gama, tai padaro jį patogu naudoti ne tik su konsole ir išmaniesiais įrenginiais, bet ir su asmeniniu kompiuteriu.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €51.38 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
intop.lt

intop.lt

„Microsoft Xbox“ belaidis valdiklis baltas „Xbox Series S“, „Xbox Series X“, „Xbox One“, „Xbox One S“, „Xbox One X“ valdiklis Analoginis / skaitmeninis „Bluetooth“ / USB €51.38

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Ergonomija
Produkto spalva Balta
Įvesties įrenginys
Šoniniai mygtukai
Analoginis thumbsticks
Reflekso vibracija
Žaidimo valdymo funkcijų klavišai D formos padėklas, Pagrindinis mygtukas, Mygtukas „Menu“ (meniu), Mygtukas „Share“ (bendrinti)
Žaidimo valdymo technologija Analoginis / skaitmeninis
Palaikoma žaidimo platforma Android, PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, iOS
Įtaiso tipas Žaidimų pultelis
Programinė įranga
Palaikomos „Windows“ operacinės sistemos Windows 10, Windows 10 Education, Windows 10 Education x64, Windows 10 Enterprise, Windows 10 Enterprise x64, Windows 10 Home, Windows 10 Home x64, Windows 10 IOT Core, Windows 10 IoT Enterprise, Windows 10 Pro x64, Windows 10 x64, Windows 11, Windows 11 x64
Ryšys
Jungtinis ausinių / mikrofono prievadas
Įrenginio sąsaja „Bluetooth“
Ryšio technologija Vielinis ir Bevielis
Energijos valdymas
Baterijos naudojimo laikas 40 h
Palaikomų baterijų skaičius 2
Baterijos technologija Šarminis
Baterijos tipas AA
Maitinimo šaltinis Baterija
Svoris ir matmenys
Aukštis 152,4 mm
Ilgis 58 mm
Plotis 177,8 mm