Microsoft GFU-00002 įvesties įrenginio priedas

Gamintojas: Microsoft

Modelis: GFU-00002

EAN: 0889842209501

Džiaugiamės pristatyti "Microsoft GFU-00002 įvesties įrenginio priedą", skirtą padidinti jūsų darbo efektyvumą. Šis priedas yra specialiai sukurta "Microsoft" įvesties įrenginiams ir suteiks jums puikią galimybę patogiai dirbti.

Pagrindiniai šio priedo parametrai yra taupus svoris - tik 5 g, kompaktiškas dydis - 8 mm aukščio, 41,8 mm pločio ir 22 mm ilgio. Šis priedas yra labai lengvas ir patogus naudoti, todėl netrukdydamas leis jums išlaikyti patogią rankos padėtį.

Be to, šis įrenginio priedas turi daugybę naudingų funkcijų. Jis yra suderinamas su "Surface Pen" įrenginiu, suteikiantis jums galimybę dar efektyviau ir kūrybiškiau rašyti ir piešti. Juoda spalva, kuri puikiai derės su jūsų įrenginiu, suteiks jums stilingą išvaizdą.

Įtaisas yra adatinio pieštuko tipas, todėl galėsite lengvai ir tiksliai peržiūrėti, rašyti ar piešti jūsų darbuose. Šis priedas yra taip pat suderinamas su "Microsoft" modeliais, užtikrinantis patikimą ir patogų jungimą.

Šis priedo įpakavimas yra lizdinė, patogiai saugantis priedą ir užtikrinantis jį neprarasite. Priedo pakuotėje rasite 3 vienetus, todėl galėsite pasidalinti jais su kitais naudotojais arba turėti atsarginį priedą.

"Microsoft GFU-00002 įvesties įrenginio priedas" yra puikus pasirinkimas visiems, kurie nori pagerinti savo darbo patirtį su "Microsoft" įrenginiais. Būdamas lengvas, patogus ir turintis daugybę naudingų funkcijų, šis priedas tikrai tiks jūsų poreikiams.


1 prekeivių pasiūlymų sąrašas, pradedant nuo €51.92 kainos

Parduotuvė Pavadinimas Kaina
mts.ee

mts.ee

Microsoft GFU-00002 sisendseadme tarvik €51.92

Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Produkto spalva Juoda
Suderinamumas Surface Pen
Modelio suderinamumas Microsoft
Įtaiso tipas Adatinis pieštukas
Svoris ir matmenys
Svoris 5 g
Aukštis 8 mm
Ilgis 22 mm
Plotis 41,8 mm
Pakuotės duomenys
Pakuotės tipas Lizdinė pakuotė
Pakuotės turinys
Kiekis pakuotėje 3 vnt