Fellowes Deluxe

Gamintojas: Fellowes

Modelis: 8031201

EAN: 0043859470921

"Fellowes Deluxe" yra aukščiausios kokybės įvesties įrenginio priedas, pasižymintis išskirtiniu funkcionalumu ir patvarumu. Šis gaminys pagamintas iš aukštos kokybės plastikinės medžiagos, turi elegantišką ir stilingą juodą apdailą, kuri papildys bet kokią darbo vietą.

576 mm pločio, 354 mm gylio ir 48 mm aukščio "Fellowes Deluxe" matmenys - pakankamai vietos įvesties įrenginiams, tokiems kaip klaviatūra ir pelė. Be to, pakuotė sveria tik 2,9 kg, todėl ją lengva transportuoti ir tvarkyti.

Šis gaminys pasižymi keliomis savybėmis, kurios prisideda prie puikių jo savybių. Jo konstrukcijoje naudojama plastiko medžiaga yra patvari ir ilgaamžė, todėl gaminys atlaikys kasdienio naudojimo sunkumus. Be to, 2,28 kg sveriantis gaminys užtikrina stabilų įvesties įrenginio valdymą.

Be to, "Fellowes Deluxe" turi pakuotės duomenis, kurie palengvina jo transportavimą. Jo pakuotės matmenys yra 610 mm pločio, 366 mm gylio ir 72 mm aukščio. Be to, 2,9 kg pakuotės svoris užtikrina, kad jį galima lengvai transportuoti.

Apskritai, jei ieškote stilingo, patvaraus ir funkcionalaus įvesties įrenginio priedo, "Fellowes Deluxe" yra puikus pasirinkimas. Dėl aukščiausios kokybės savybių, tokių kaip puikūs matmenys, svoris, medžiaga ir dizainas, jis yra ekonomiškas įvesties įrenginio valdymo variantas.


Pasiūlymų nerasta...


Naudotojų atsiliepimai apie gaminį

Komentarų dar nėra

Komentarus gali palikti tik registruoti naudotojai


Kainų istorija

Loading chart...

Informacija apie gaminį

Savybės
Medžiaga Plastikas
Produkto spalva Juoda
Svoris ir matmenys
Svoris 2,28 kg
Aukštis 48 mm
Ilgis 354 mm
Plotis 576 mm
Pakuotės duomenys
Paketo svoris 2,9 kg
Pakuotės aukštis 72 mm
Pakuotės gylis 366 mm
Pakuotės plotis 610 mm